Yes, het is eindelijk zover!

Healthy Mission gaat nu echt beginnen! Door de onzekere tijd waarin we nu leven is het best wel een stap, maar anderzijds is voor velen nu echt de tijd rijp om de omslag naar een gezonder leven te maken. En ik sta te popelen om jullie hierbij te helpen!

Van alle kanten wordt er geroepen dat een goed immuunsysteem nu belangrijker is dan ooit, maar hoe pak je dit dan aan? Wat kun je doen als je (momenteel) in een risicogroep valt? Natuurlijk heb ik tijdens mijn studie geleerd welke kwalen met welke voedingstekorten en -behoeften te maken hebben, maar toch is er geen eenduidig antwoord op te geven. Iedereen is immers uniek met zijn of haar eigen behoeftes. Die individuele zoektocht is precies wat mijn werk zo leuk en interessant maakt; wat werkt voor jóu?!

Orthomoleculaire voeding betekent de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek, zodat je lichaam optimaal kan functioneren en zo in staat wordt gesteld zichzelf te kunnen herstellen als er een storing (ziekte) optreedt.

Hoe tof is het dat je er met lekker eten voor kunt zorgen dat jouw vage klachten verminderen of zelfs verdwijnen en je weer lekker in je vel komt te zitten? Of, om nog even terug te komen op het belang van het immuunsysteem, dat je niet meer zo bang hoeft te zijn om ziek te worden?

Natuurlijk is naast voeding je gehele leefstijl belangrijk, maar de ervaring leert dat je daarna vanzelf zin krijgt om ook daar aan te gaan werken. Daarom nogmaals, wie ben jij en wat werkt voor jou? Dat is mijn "healthy mission"! 

Desiree Lips
06-21952650
Oud-Beijerland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 77609638
BTW nr. NL003217241B83

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode