Skip to main content

Disclaimer

Healthy Mission is geen medische instelling, geeft geen medische adviezen en stelt geen diagnoses die onder de regulier erkende medische geneeskunde vallen. Healthy Mission vervangt geen reguliere medische behandeling maar is aanvullend en complementair. Een bezoek of behandeling in de praktijk of navolging van advies geschiedt op eigen risico en er kunnen geen gezondheidsclaims aan verleend worden. In geval van ziekte of ernstige klachten wordt te allen tijde geadviseerd om u onder behandeling te laten stellen van uw huisarts of medisch specialist. Een verandering van leefstijl kan tot gevolg hebben dat er andere of minder medicatie nodig is in geval van ziekte. Healthy Mission raadt het echter sterk af om medicatie of behandeling op eigen initiatief en zonder doktersadvies te wijzigen of te stoppen.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Healthy Mission is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirect schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Externe links

Deze website bevat links naar websites. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Healthy Mission heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen/bedrijven in negatief daglicht te stellen worden zonder discussie verwijderd. 

Foto's en afbeeldingen

De foto’s en afbeeldingen op de website zijn bedoeld als illustratie en kunnen als – openbare - bron internet hebben. Waar mogelijk wordt de bron vermeld indien bekend. De afgebeelde personen hebben niet altijd een directe relatie met het onderwerp. 

Copyright

Op alle artikelen/blogs/webpagina’s is het copyright van toepassing.