Skip to main content

Fit In Side Out! Low impact, high energy!

Herken jij dit?

Het is het einde van je (werk)dag en je ploft uitgeblust op de bank. In je hoofd gaat het nog als een razende tekeer dus echt tot rust komen lukt niet. Terwijl je een zak chips opentrekt en Netflix aanzet vraag je je af of het normaal is dat je je zo voelt en of dit niet anders kan.

Je wílt wel meer aan beweging gaan doen, omdat je wéét dat het goed voor je is, maar je kunt de motivatie niet vinden of je weet niet zo goed hoe je het aan moet pakken. Een sportschool en uitputtende conditietrainingen trekken je niet zo of je bent bang dat je het niet bij kunt benen en om in je eentje in beweging te komen zie je al helemaal niet zitten.

Dan is Fit In Side Out écht iets voor jou!

Deze laagdrempelige trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, vinden in een kleine groepen plaats in de buitenlucht, duren 1,5 uur en zijn een combinatie van wandelen, (low-medium impact) conditie- en krachttraining, adem- en ontspanningsoefeningen, al dan niet in spelvorm. Iedere training is weer anders, maar ademhaling(technieken), plezier beleven en sociaal contact staan altijd centraal.  

 

Wat is het resultaat?

  • Je gaat meer energie ervaren.
  • Je gaat conditie opbouwen, zowel fysiek als mentaal.
  • Je stress in je lichaam vermindert.
  • Je krijgt meer helderheid in je hoofd.
  • Je gaat in de vetverbranding.
  • Je gaat lekkerder in je vel zitten.
  • Je gaat het zelf genezend vermogen van je lichaam helpen herstellen.

Prijzen

  • Fit In Side Out deelname 1x per week: €27,00 per maand

  • Fit In Side Out deelname 2x per week: €40,50 per maand


Een proefles is gratis!

Is de proefles je bevallen? Download dan hier het inschrijfformulier.

Info

Locatie

Verschillende vertrekpunten in Oud-Beijerland e.o.

Dagen en tijdstip

Maandagavond 19.15 – 20.45 uur 

Bij voldoende animo wordt er weer een 2e groep opgestart (ochtend)

Aanmelden

Please do not fill this field!

Recensies

Hester Balzer

“Dit wil iedereen! Beetje yoga, wat mindfulness, krachtoefeningen, goede gesprekken en dat allemaal buiten, heerlijk! Ook dit kan ze! Dankjewel Dees, zelfs na 1 keer voel ik me al zo goed dat ik zelfs alweer een rondje ben gaan hardlopen na een klein jaar!”

Thérèse van Amerongen

“Wat een geweldig initiatief! Ik vond het heel fijn om inspanning met ontspanning te combineren. Heerlijk in de buitenlucht en zelfs nog tijd voor een praatje op het eind. Voelde me op m'n gemak en verbonden met de groep. Het deed me goed! Ik kan niet wachten op de volgende wandeling!”

Sylvia Kooijman

“Voor een iemand die altijd tuut tuut tuut wil gaan. Was het even schakelen, dat wist ik natuurlijk wel van tevoren.
Maar heerlijk was het! Even in het nu zijn, voelen, luisteren en bewustwording van je ademhaling. Lekker gewandeld met oefeningen tussendoor. Goede uitleg en te doen voor ieders kunnen. En een praatje tussendoor.  
Er werd echt aandacht aan je gegeven waar je bij vele andere sporten sport soms toch in het niet valt.
Het was lekker, fijn, super gezellig met een super “juf”! “

Cindy de Goede

“Het was een heerlijke wandeling buiten. Een gezellige en gevarieerde groep mensen en voor ieder wat wils. Een fijne afwisseling tussen wandelen, ademhalingsoefeningen, mindfulness en krachtoefeningen. Op naar de volgende keer!”

Margot van Wietingen

“Voordat we aan de wandeling begonnen was ik vrij sceptisch. Nuchter, 2 benen op de grond, niet te veel gedoe, dat past beter bij me. Laat dat nu net zijn wat (voor mij) de basis was van deze wandeling. Zonder dat je het door hebt kom je dichter bij jezelf. Oefeningen die je bewust maken worden afgewisseld met oefeningen die je spieren doen branden. Dit alles tijdens een wandeling met goed gezelschap en leuke gesprekken. Ik ben heel benieuwd waar we over een paar weken zijn!”

Charlotte Nuis

“Ik vond het heel fijn om de Hormoon Boost Wandeling te hebben gedaan en zal dit ook elke week blijven doen!
Het is voor mij een boost in mijn drukke bestaan als zzp'er , echtgenote en moeder. In deze anderhalf uur heb ik tijd voor mezelf, mijn gedachten even weg van werk en thuis, mijn lichaam even ontspannen en trainen op een gezonde en verantwoorde manier. Ook de contacten die je maakt zijn fijn. Ik raad het zeker aan!”

Sylvia Willemsen

“De afwisseling tussen wandelen en diverse oefeningen maakt deze wandeling erg leuk om te doen. Het zet je aan het werk en aan het denken over hoe je brein en ademhaling voor je werkt. Het plezier wat ik heb ervaren doet mij denken aan toen ik kind was en lekker in de natuur aan het buiten was. Een aanrader!”

Ayla van der Wulp

Een wandeling waarin je gemotiveerd wordt om lekker te bewegen en aan je eigen doelen te werken. Je bent samen, maar er wordt wel gekeken naar de individuele doelen en mogelijkheden. Het fijne aan deze wandeling is dat je met anderen bent. Je kunt met elkaar praten en elkaar ondersteunen als dat nodig is. Ook de verschillende oefeningen zorgen dat je steeds met andere aspecten bezig bent, zowel fysiek als mentaal. Echt een aanrader! 

Miranda Schouten

“Het was heel leuk, goed en gezellig. Even intunen op jezelf in de buitenlucht.”