Skip to main content

Wat klanten over mij zeggen...

Elsbeth Herweijer

Ik ben een tijdje geleden bij Desiree gekomen omdat ik o.a. reuma heb en het traject van alle medicatie achter mij wil laten. We hebben mijn voeding aangepast en dit samen met suppletie (welke na goed onderzoek pas wordt geadviseerd) gaat het nu goed! Ik voel me een stuk beter! Desiree is erg gedreven, super kundig en professioneel. Ze heeft heel veel kennis in huis om je met allerlei problematiek te ondersteunen. Ze staat altijd klaar om je te helpen en is erg meedenkend. Een topper!

Christine Dorsman

Ik had diverse problemen; allergieën, slechte spijsvertering, suikerverslaving, klachten die bij burn-out horen.
Desiree heeft m.b.v. allerlei testen mij heel goed geholpen met een voedingsplan en supplementen. Het gaat nu de goede kant op, voel me veel beter. Desiree kan alles duidelijk en enthousiast uitleggen, is ook heel motiverend en je kan haar altijd dingen vragen. Kortom, ik kan haar zeker aanbevelen!

Wieke Hoekstra

Een superfijne ervaring gehad bij Desiree. Ze is enorm betrokken en heeft ontzettend goede en persoonlijke adviezen. Probeert altijd mee te denken en is altijd beschikbaar voor evt. vragen. De adviezen zijn ook goed mee te nemen en zoals ze zelf ook altijd aangeeft, kijk wat voor jou werkt en hoe dit het beste aansluit bij jou levensstijl. Nogmaals veel dank Desiree!

Jolande Poldervaart

Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel. Had allerlei klachten, altijd een vol gevoel, maagzuur, opvliegers dacht dat ik in de (vervroegde) overgang zat. Toen kwam ik bij Desiree terecht, na wat testen en vragen heeft ze een plan opgezet voor mij. Met de voedingstips en supplementen ben ik aan de slag gegaan. Al mijn klachten zijn verdwenen, dankzij Desiree haar tips, morele en mentale steun!

Patricia Roseboom

Half februari kwam ik bij Desiree met stevige klachten zoals sterk ontregelde spijsvertering, hardnekkig overgewicht en burn-out klachten. Na het invullen van diverse vragenlijsten en een kennismakingsgesprek kwam er een voedingsplan uit waar ik mee aan de slag ging. Dat viel niet mee want ik moest totaal uit m`n comfort zone. Na een aantal maanden van ontgiften, rustig aan doen en veel slapen begon ik te merken wat de aanpak me kon gaan opleveren namelijk meer energie, dat dingen weer vanzelf gaan, een gezondere (weliswaar gevoelige) spijsvertering en een paar, voor mij goede levenslessen. Zonder de enthousiaste begeleiding, kennis en kunde van Desiree had ik dit nooit voor elkaar gekregen.

Shauni Lips

Supergoed geholpen om gezonder te leven, veel en goede informatie

Wendy Otterspeer

Toen ik begon bij Healthy Mission voelde ik me echt heel slecht. Veel pijn vanwege mijn Fibromyalgie, iedere dag moe, hoofdpijn, neerslachtig. Ik zat in een cirkel waar ik zelf niet uitkwam. Via via kwam ik bij Desiree terecht. Toen zij mij uitleg gaf over haar manier van werken was ik meteen enthousiast en zeer gemotiveerd. Ik volgde haar adviezen op en al snel voelde ik me een stuk beter. Dagelijkse hoofdpijn is verdwenen en de pijn die door Fibromyalgie wordt veroorzaakt kan ik veel beter incasseren. Met ups en downs ben ik waar ik nu ben. Heb ik veel meer energie en mezelf weer teruggevonden. Ik ben weer vrolijk!!
Ik ben zeker qua afvallen nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed komt. Het belangrijkste is dat ik weer lekker in mijn vel zit. Dat heb ik natuurlijk aan mezelf, maar zeker ook aan Desiree te danken!! Dus zit je niet goed in je vel twijfel dan niet en neem contact op met Healthy Mission. Ik kan het je zeker aanbevelen!!

Charlotte Nuis

Ik heb een druk bestaan als zzp’er met fysiek zwaar werk, de zorg voor een gezin en heb ADHD en H-Eds. Een paar maanden geleden zat ik er helemaal doorheen en ben ik gestart bij Healthy Mission. En dan valt het kwartje ...Ik at slecht of helemaal niet , buiten mijn werk probeerde ik te ontspannen maar door maar door te gaan wist ik me geen raad hoe ik aan ontspanning kon komen en was ik daar op een totaal verkeerde en ongezonde manier mee bezig. Het was echt afzien en aanpassen, maar met de hulp van Desiree leef ik nu zoveel gezonder en voel me veel lekkerder in mijn lijf.

Sylvia Kooijman

Voor velen die me dachten te kennen was ik de “fitste hardlopende, sportende moeder van het dorp”. De “fitste” !! Ik wist zelf beter. Jarenlang heb ik van alles wat me enigszins een energieprikkel gaf gebruikt om mezelf staande te houden. 7 dagen in de week sporten om maar “in shape” te blijven. Eigenlijk wetende dat geen mens dat volhoudt. En nu:
M’n lichaam voelt anders, m’n nagels, huid, haar, darmen, eigenlijk m’n hele welzijn.
Desiree heeft me aan de hand genomen en laten zien dat geen dieet maar een levensstijl is. Ze heeft me geleerd dat we vet meer dan hard nodig hebben, er heel veel lekkere, gezonde dingen bestaan. Ik ben er zeker nog niet, maar ik ben trots op mezelf en heel dankbaar voor
Desiree haar support in alles naar een Healthy life!

Sylvia Willemsen

Na mijn zwangerschappen kreeg ik steeds meer klachten; mijn hele lijf was in de war. Veel producten die ik at, gaven fikse buikklachten. Allergieën. Mijn hormonen waren van slag, mijn gemoedstoestand werd negatiever en ik kreeg paniekaanvallen. Ook heb ik mijn hele leven al chronische astma. Toen Desiree haar omslag ging maken tot Orthomoleculair Voedingsadviseur en ik maar bleef tobben met wat ik nu eens moet eten, liet ze mij weten dat ze veel van mijn klachten zou kunnen verhelpen met voeding. Ik dacht nog “ik eet al gezond” wat moet ik nu nog meer doen? Een beetje sceptisch ging ik op haar aanbod in “alsof zij mij nu na al die jaren wel zou kunnen helpen?”, maar niet geschoten is altijd mis!. Nu zeg ik volmondig “ja, voeding kan wel degelijk klachten verhelpen!”. Door goede informatie weet je steeds beter wat je lichaam nodig heeft. Ik ben heel dankbaar dat ik deze stap gezet heb. Naast de nauwkeurige en duidelijke informatie die ze me gaf, kreeg ik ook heel prettig in kleine stappen adviezen en praktische tips. En op momenten dat ik het niet wist, coachte Desiree mij erdoorheen met bemoedigde tips. Desiree denkt heel goed met je mee en geeft echt toepasbare tips, zodat het veranderen van je voeding en leefstijl ook een kans van slagen heeft. Mijn klachten zijn verdwenen of komen nog maar in mindere mate voor. Ik weet welke voeding mijn lichaam nodig heeft. Ik ben heel blij en trots dat ik deze stap heb gezet. Dat gun ik iedereen!

Angelika Verhulp

Omdat ik veel klachten had wat voor de dokter vaag was, vertelde ik het aan Desiree en die vertelde me dat ze me kon helpen! M’n klachten waren vermoeidheid, niet fit zijn, beetje stemmingswisselingen, niet altijd goed kunnen slapen. Na een goed en fijn gesprek heeft Desiree een plan gemaakt voor een gezondere leefstijl! Eentje waardoor ik me weer fit zou voelen en ook wat kilootjes kwijt zou raken! Nou, het heeft heel goed gewerkt, voel me weer fit en zit weer goed in me vel! Goeie tips gehad en als ik vragen had of wat dan ook mocht ik Desiree altijd appen! Dat heb ik als erg fijn ervaren. Ze denkt met je mee en ze gaat er echt voor om jou weer goed te laten voelen! Ik raad jullie haar echt aan!